Сертифицирани психоаналитични психотерапевти:

Магистър по клинична психология „ Психоаналитична перспектива“, НБУ; психодрама терапевт, Институт за индивидуална, семейна и групова психотерапия „Бернхард Ахтерберг“

Предоставя психоаналитична психотерапия на възрастни с проблеми във взаимоотношенията, личностни проблеми и кризи, соматични болести и тежки диагнози, депресивни състояния, панически атаки, страхове и фобии, хранителни разстройства – прекомерна употреба на храни, пристрастеност към храненето, наднормено тегло (булимия, анорексия), алкохолни проблеми, проблеми със съня, сексуални проблеми и др.

Тел: 0878 866 809
Имейл: vanirankova@abv.bg
Адрес на практиката: София, ул.Марин Дринов 3A

С предварително записване на час по телефона

Клиничен психолог

Предоставя психотерапия при емоционални и междуличностни проблеми, работи с хора, които имат нуждата и любопитството да научат повече за себе си.

Тел: 0887 464 961
Мейл: viara@videlova.com
Адрес на практиката: София, бул. „Генерал Скобелев“

Консултация само с предварителна уговорка по телефон или през имейл

Магистър клинична психология; Сертифициран психодрама-терапевт, Сертифициран водещ на Балинтови групи, Обучения в различни модалности, основани на психоаналитичното мислене.

Частна практика, индивидуално, психоаналитична психотерапия. Дългогодишна практика в областта на зависимостите, депресии, тревожни разстройства, натрапливости, паник атаки, житейски кризи, затруднения в общуването, затруднени семейни и партньорски отношения. Подпомагане личностното развитие и разширяване на разбирането за себе си.

Тел: 0898 61 10 07
Имейл: galinadoychinova@mail.bg

Записване на час за консултация  след контакт по телефона или по имейл.

Психолог, Клиничен социален работник, НБУ

Психоаналитична психотерапия с деца и юноши с конфликтни взаимоотношения с връстници и възрастни, липса на интереси, изолираност, тревожност, нарушения в хранене и сън, и други

Психоаналитична психотерапия с възрастни, които искат да разберат повече за себе си, изпитват трудности във взаимоотношенията, преживяват житейска криза, страдат от телесни симптоми, за които няма медицинска причина, изпитват тревожност и други.

Тел: 0888469630
Мейл: g.dalova@gmail.com
Частна практика: гр. София, кв. Яворов

Записване на час след предварителна уговорка

Магистър по клинична и консултативна психология, Магистър по организационна психология

Индивидуална работа с възрастни с емоционални или поведенчески проблеми, предоставя клинична супервизия, води групи за наблюдение на бебета, организационно консултиране

Address: NW6, London, the UK
Tel: ++44 (0) 7557901009
E-mail: elenabojionva@gmail.com

Консултации само с предварително записан час

Магистър по Клинична и консултативна психология, Магистър по Психология на развитието

Предоставя психоаналитична психотерапия и консултиране. Работи с хора със затруднения в сферата на междуличностните отношения, хора, които се сблъскват с предизвикателства в личностовото израстване и развитие или с трудности в преодоляване на житейски и възрастови кризи. Работи с възрастни и деца.

Тел: 0888 887 278
E-mail: dzhenevamaria@gmail.com
Адрес на практиката: София, ул. Чаталджа 17, партер; https://www.analytica-bg.info/

Консултации само с предварително записан час