Делегатски конгрес на Европейската федерация по психоаналитична психотерапия (ЕФПП)

На 05.03. и 06.03.2021 ще се проведе делегатски конгрес на Европейската федерация по психоаналитична психотерапия (ЕФПП), в който ще участват делегатите на ДПП в секция „Възрастни“ Елена Божинова и Гергана Далова. Във връзка с продължаващата пандемична обстановка, провеждането на събитието е планирано изцяло онлайн през зуум-платформа.

Делегати от различните държави-членки на ЕФПП ще имат възможност да споделят опита си от създаването и развитието на националните мрежи от психоаналитични общества, които представляват и да обсъдят планове за тяхното разширяване и развитие.  Предвидена е възможност делегатите да представят дейности на своите асоциации и национални мрежи като конференции, книги, работни групи и други.

Ще бъде представен новият сайт на ЕФПП, насочен към подобряване на възможностите за динамична комуникация и интеракция между делегатите.

По време на форума ще бъдат изнесени презентации и проведени дискусии.

Участието на делегати на ДПП в конгреса дава възможност за развитие на ползотворни връзки на сътрудничество на Дружеството и обмяна на опит с представители на дружества и асоциации, членуващи в ЕФПП.